Om oss

Vi brenner for kundeservice, support og servicedesk

Vi er et spesialisert selskap som har levert Support, Servicedesk og Managed Services i mer enn 15 år. Vi lever og ånder for servicesk, kundeservice og support som fag, og vi har en stor kunskapsbase om en rekke områder som er viktige for en vellykket kundeservice eller support tjeneste.

Vi har kontor i Oslo og servicedesk i Tønsberg. Vi jobber aktivt med kompetanseutvikling av våre ansatte, og vi benytter moderne verktøy for å løpende tilegne oss ny kompetanse som vi bruker for å levere på topp til våre kunder hver dag. Vi har tung fagkompetanse på løsninger for Servicedesk, slik som Zendesk og ITSM verktøy, samt at vi har spisskompetanse på cloudløsninger som Microsoft Azure, AWS og Google.

Vi jobber med kunder i alle størrelser, og vi er inne i alle faser av utviklingen av kundesenter, servicedesk eller managed services. Vi bistår med valg av løsninger, design og oppsett, teknisk implementering og strategisk rådgivning. For kunder som ikke ønsker å bygge egne løsninger tilbyr vi outsourcing av servicedesk og kundeservice hvor vi tar ansvar for hele leveransen inklusive ansatte, systemer og daglig drift.

Vi jobber også tett med utvalgte samarbeidspartnere, og vi leverer ofte tjenester i samarbeid med andre IT selskaper for å levere en komplett løsning eller tjeneste til sluttkunde.

Har du et behov innenfor kundesenter, support, servicedesk eller managed services er du velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat.

Kontaktpersoner

Stig Carlsen
Managing Director
+47 976 41 726