Våre partnere

Vi leverer digitale plattformer for support, servicedesk og kundeservice
 
 

Zendesk

Zendesk er en global markedsleder innenfor løsninger for kundeservice og support. Selskapet har hovedkontor i SanFrancisco og har kontorer over hele verden. Vi har implementert Zendesk for mange selskaper, og vi opererer samtidig en egen Zendesk hvor alle våre tjenestekunder betjenes fra. Vi har mange års erfaring fra krevende Zendesk prosjekter, og vi er eneste Premier Partner for Zendesk i Norge og har det høyeste sertifiseringsnivået.

 

Talkdesk

Talkdesk er en global markedsleder innenfor cloudbasert kontaktsenter. Selskapet har hovedkontor i SanFrancisco og har ansatte over hele verden. For mer avanserte telefoniløsninger som skal benyttes sammen med Zendesk er Talkdesk er kraftfullt alternativ. Vi benytter Talkdesk Telefoni i vår egen servicedesk integrert med Zendesk, og vi er Talkdesk Partner i Norge.

 

Simplifai

Med visjonen om å endre fremtidens arbeid, i dag, forenkler vår AI-drevne plattform måten folk jobber på. Vi gjør ansatte mer verdifulle ved å gjøre jobbene deres mer givende og motiverende med vår beste teknologi. Med en enkel-å-implementere og lett-å-integrer AI-plattform, gir vi operasjonell effektivitet for bedrifter å skalere kontinuerlig.

Babelforce

Babelforce VoiceBot er en banebrytende løsning som bruker kunstig intelligens (AI) til å automatisere kundeservice. Den kan håndtere et bredt spekter av oppgaver, fra å besvare enkle spørsmål til å håndtere komplekse kundeinteraksjoner.

 

Tymeshift

Tymeshift: Sporing av tid og kostnader for Zendesk-brukere.

Tymeshift er en skybasert plattform for sporing av tid og kostnader som kan integreres med Zendesk. Den tilbyr et bredt spekter av funksjoner som kan hjelpe bedrifter med å forbedre sin effektivitet og lønnsomhet.

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss for mer detaljert informasjon om våre tjenester og produkter.