Løsninger

Vi leverer den digitale plattformen for support, servicedesk og kundeservice

Løsninger

Vi leverer den digitale plattformen for support, servicedesk og kundeservice

Zendesk

Zendesk er en global markedsleder innenfor løsninger for kundeservice og support. Selskapet har hovedkontor i SanFrancisco og har kontorer over hele verden. Vi har implementert Zendesk for mange selskaper, og vi opererer samtidig en egen Zendesk hvor alle våre tjenestekunder betjenes fra. Vi har mange års erfaring fra krevende Zendesk prosjekter, og vi er eneste Premier Partner for Zendesk i Norge og har det høyeste sertifiseringsnivået.

Les mer
Image

Kindly

Chatbots er snart noe alle har som en del av sin digitale kundeserviceplattform. Kindly er en norsk leverandør av Chatbot løsninger, og er ledende på chatbot-teknologi. Løsningen brukes av en rekke kjente selskaper, og har vist seg å være en robust løsning som håndterer store volumer og komplekse strukturer. Selskapet har solide eiere og er i sterk vekst. Løsninger brukes av ledende selskaper i inn og utland.

Les mer
Image

Talkdesk

Talkdesk er en global markedsleder innenfor cloudbasert kontaktsenter. Selskapet har hovedkontor i SanFrancisco og har ansatte over hele verden. For mer avanserte telefoniløsninger som skal benyttes sammen med Zendesk er Talkdesk er kraftfullt alternativ. Vi benytter Talkdesk Telefoni i vår egen servicedesk integrert med Zendesk, og vi er Talkdesk Partner i Norge.

Les mer
Image