Zendesk

Den ultimate kundeserviceplattformen

Zendesk er en kundeserviceplattform som hjelper bedrifter med å gi enestående kundeservice. Plattformen tilbyr en rekke funksjoner som gjør det enkelt for bedrifter å administrere kundehenvendelser, svare på spørsmål og løse problemer.

 
 

Skap langvarige kunderelasjoner med Zendesk

Langvarige kunderelasjoner starter med enestående kundeservice. Når du gir kundene dine en positiv opplevelse, er de mer sannsynlig å komme tilbake og bruke dine produkter eller tjenester.

 

Alt på ett sted

En av de viktigste fordelene med å bruke Zendesk er at det lar bedrifter sentralisere sine kundeservicekanaler til en enkelt plattform. Dette betyr at kundeserviceagenter kan se alle kundehenvendelser, uavhengig av kanal, fra ett sted. Dette gjør det enkelt å administrere og svare på henvendelser, noe som forbedrer responstidene og reduserer risikoen for at henvendelser faller igjennom.

Rapportering og analyse

En annen fordel med Zendesk er dens kraftige rapporterings- og analysefunksjoner. Med detaljerte beregninger og innsikt i kundeadferd og støtteytelse, kan bedrifter ta datadrevne beslutninger for å forbedre støtteprosessene sine og gi en bedre kundeopplevelse.

Løs komplekse kundeproblemer

Zendesk tilbyr en rekke verktøy og funksjoner som gjør det mulig for bedrifter å organisere, spore og løse kundespørsmål og problemer på en effektiv måte. Her er en kort forklaring på hvordan Zendesk løser komplekse problemer:

  1. Kanalaggregasjon: Zendesk lar bedrifter samle kundespørsmål fra forskjellige kanaler som e-post, chat, sosiale medier og telefon på ett sted. Dette gjør det enklere å administrere flere kundeinteraksjoner.
  2. Omnichannel-støtte: Zendesk muliggjør en sømløs kundeopplevelse ved å tillate at kunder starter en samtale på én kanal (f.eks. e-post) og fortsetter på en annen (f.eks. chat), uten å miste kontekst.
  3. Tickethåndtering: Kundespørsmål blir organisert som «billetter» som kan tildels til bestemte agenter eller team. Dette hjelper til med å unngå duplisering av innsats og sikrer at hver sak blir håndtert av rett person.
  4. Automatisering: Zendesk lar deg opprette automatiserte arbeidsflyter og regler for å håndtere vanlige spørsmål eller trinn i problemløsningen. Dette frigjør tid for agenter til å fokusere på mer komplekse saker.
  5. Selvhjelp: Plattformen muliggjør opprettelse av kunnskapsbase og FAQ-seksjoner der kunder kan finne svar på vanlige spørsmål uten å måtte kontakte kundestøtte.
  6. Rapportering og analyse: Zendesk gir innsikt i kundeinteraksjoner, responstider, løsningseffektivitet og andre nøkkelindikatorer. Dette hjelper organisasjoner med å evaluere og forbedre kundeopplevelsen.
  7. Skalering og tilpasning: Uansett størrelsen på virksomheten, kan Zendesk tilpasses for å passe spesifikke behov. Det gir muligheten til å legge til ekstra funksjonalitet etter behov.
  8. Integrasjoner: Zendesk kan integreres med andre forretningsverktøy som CRM-systemer, chatbot-plattformer og mer, for å strømlinjeforme arbeidsflyter og forbedre kundeopplevelsen ytterligere.

Fordeler med Zendesk

Zendesks funksjoner og verktøy kan hjelpe bedrifter med å gi enestående kundeservice, noe som kan føre til økt kundetilfredshet.

Zendesk kan hjelpe bedrifter med å redusere kostnadene ved kundeservice ved å automatisere oppgaver og forbedre effektiviteten.

Zendesk kan hjelpe bedrifter med å forbedre kundelojalitet ved å bygge sterkere kundeforhold.

Zendesks verktøy og funksjoner kan hjelpe kundeserviceagenter med å jobbe mer effektivt, noe som kan føre til økt produktivitet.

Zendesks analyseverktøy kan hjelpe bedrifter med å bedre forstå kundebehovene, noe som kan føre til forbedret kundeservice og økte inntekter.

Mer enn bare kundeserivce

Med Zendesk får din bedrift mulighet til å håndtere et bredt spekter av operasjonelle oppgaver

Kundeservice

Zendesk bedrifter muligheten til å levere førsteklasses kundeservice.

Salgsverktøy

Med Zendesk Sell, kan du enklere følge opp kunder og oppnå budsjetter.

Sunshine

Nå enklere ut til kunden. Sunshine gir utviklerne alt de trenger.

 

Marketplace

Få tilgang til Zendesk Marketplace og finn apper og temaer etter behov.

 

Pris og bestilling

Din komplette løsning for ticketing, hjelpesenter, voice og kraftig AI

Suppport Professional

NOK 619

pr. måned /bruker

Suite Professional

NOK 1269

pr. måned /bruker

Suite Enterprise

NOK 2199

pr. måned /bruker

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss for mer detaljert informasjon om våre tjenester og produkter.