Complit AS

Frokostseminar: Hvordan AI revolusjonerer kundeservice

Vi inviterer til et herlig frokostseminar som tar for seg hvordan AI er i ferd med å forandre spillereglene i kundeservicebransjen og dytte oss i en positiv retning. 

Vi har to spennende foredragsholdere med oss: Zendesk og Simplifai, begge kjent for å være i forkant når det gjelder å utnytte fremtidsrettet teknologi i kundeservice.

Dette er en fantastisk mulighet til å utforske alle de endeløse mulighetene som AI gir oss i kundeservice og lære mer om hvordan AI kan påvirke din bedrift i riktig retning. Dette blir en spennende og lærerik morgen, og vi håper du kan være med oss på denne oppdagelsesreisen.

Spennende foredragsholdere fra både Zendesk og Simplifai skal sammen med oss i Complit bane vei for sunn diskusjon og spennende nye tanker.

Agenda:
08.30 – 09.00: Kaffe og frokost 
09.00 – 09.10: Velkommen v/ Stig Carlsen – Complit AS
09.10 – 09.50 Av Zendesk
Hva er AI i kundeservice, og hva betyr det for deg? Hvilke muligheter gir Zendesk i dag, og hvordan ser fremtiden ut sett fra deres side? 

Pause

10.05 – 10.45 – Av Simplifai
De største fordelene med å bruke AI i kundeservice? Eksempler på hvordan Simplifai forenkler tunge prosesser og automatiserer hverdagen.

Dato: 28. november, 2023
Tid: 08.30 – 10.45
Sted: Rebel, Oslo (se kart)

Spørsmål rettes til epost [email protected] eller telefon +47 94181230.


Bruk skjema under for påmelding:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.