Babelforce

Babelforce er en skybasert, global plattform for no-code automasjon som gir bedrifter full kontroll over sine integrerte kommunikasjonssprosesser. Uansett om du ønsker å forbedre kundeservice, effektivisere interne prosesser eller skape nye digitale opplevelser, kan Babelforce hjelpe deg med å oppnå dine mål.

AI-drevet automasjon for intelligent kommunikasjon

Babelforce benytter seg av banebrytende kunstig intelligens (AI) for å automatisere komplekse oppgaver og gi sømløse kundeopplevelser. Plattformen kan foreta intelligent ruting av innkommende henvendelser, generere personlige interaksjoner og til og med ta seg av enkle oppgaver som bestilling av avtaler eller besvarelse av vanlige spørsmål. Dette frigjør dine ansatte til å fokusere på mer komplekse og verdifulle oppgaver, noe som igjen øker både produktivitet og kundetilfredshet.

En virtuell assistent for kundeservice

Babelforces voicebot er en avansert virtuell assistent som kan brukes til å håndtere et bredt spekter av kundeinteraksjoner. Den kan besvare spørsmål, gi produktinformasjon, ta imot bestillinger og til og med tilby feilsøking. Voiceboten er tilgjengelig 24/7 og kan håndtere flere språk, noe som gir dine kunder en sømløs og effektiv serviceopplevelse.

Integrations

Babelforce integreres blant annet med Zendesk Support for å gi agenter en enkelt visning av all kundedata, inkludert tidligere interaksjoner, billetter og profiler. Dette gjør det mulig for agenter å raskt og effektivt løse kunders problemer.

Babelforce automatiserer mange oppgaver som vanligvis utføres av Zendesk-agenter, for eksempel ruting av billetter, sending av e-postmeldinger og oppdatering av kundeinformasjon. Dette frigjør agentenes tid til å fokusere på mer komplekse oppgaver.

 

Interested to learn more?

Please feel free to contact us for more detailed information about our services and products.