Complit AS

Stolt sponsor av Zendesk Showcase – Stockholm

Kundeservice er i stadig utvikling, og AI-teknologi har raskt blitt en viktig del av dette landskapet. Som en ledende aktør innen innovasjon og kundeservice, var det en selvfølge for oss å være en av hovedsponsorene på Zendesk Showcase i Stockholm. Dette arrangementet satte fokus på Zendesks nye AI-teknologi og fremtiden for kundeservice, og det var en unik mulighet for oss å møte våre eksisterende og fremtidige kunder for å bli kjent med både deres fremtidige behov og deres fremtidige forventninger.

Zendesk Showcase i Stockholm var en begivenhet som samlet ledende bransjeeksperter og selskaper fra hele norden for å utforske den stadig utviklende verden av kundeservice. Arrangementet satte særlig søkelys på Zendesks siste fremskritt innen AI-teknologi og hvordan denne teknologien har potensial til å transformere måten selskaper forholder seg til kunder på.

Vår beslutning om å være en del av dette arrangementet var drevet av flere viktige faktorer som vi føler er avgjørende for fremtidens suksess innen kundeservice.

Innovasjon og fremtidsrettede løsninger

Zendesks Showcase var en enestående mulighet til å vise vår forpliktelse til innovasjon og fremtidsrettede løsninger. AI-teknologi er ikke lenger en fjern fremtidsvisjon, den er her og nå. Her fikk vi muligheten til å presentere våre egne fremskritt innen AI-løsninger, dele best practices og inspirere andre til å omfavne denne teknologien.

Nettverksbygging og samarbeid

Arrangementet samlet et bredt spekter av deltakere, fra start-ups til etablerte selskaper. Vår posisjon som Premium Partner av Zendesk ga oss muligheten til å bygge verdifulle forbindelser og samarbeide med likesinnede mennesker som deler vår lidenskap for å forbedre kundeservice gjennom teknologi. Nettverksmulighetene som Zendesk Showcase presenterte var uvurderlige.

Kunnskapsdeling og læring

Å være en del av Zendesk Showcase betydde at vi kunne delta i spennende diskusjoner og lære fra bransjeeksperter. Vi fikk innsikt i de nyeste trender innen kundeservice og AI, samt hvordan disse trendene kan implementeres effektivt. Deling av kunnskap er en viktig del av vår kultur, og dette arrangementet ga oss en plattform for å lære og vokse.

Synlighet og merkevarebygging

Som den største partneren av Zendesk i Norge og sponsor av arrangementet, fikk vi en betydelig mengde synlighet. Dette var en verdifull mulighet til å styrke vår merkevare og vise vår ekspertise innen kundeservice og AI. Det ga oss også anledning til å nå ut til et bredt publikum som kan være interessert i våre tjenester og produkter.

Bidra til bransjeutvikling

Ved å støtte slike arrangementer som Zendesk Showcase, bidrar vi til å drive bransjeutviklingen fremover. Vi tror på betydningen av å dele kunnskap og ressurser for å skape en mer innovativ og effektiv kundeservicebransje. Som et av hovedsponsorene tok vi aktivt del i denne prosessen.

Dette arrangementet var en utmerket mulighet til å fremheve vårt engasjement for innovasjon, teknologi og forbedring av kundeserviceopplevelsen. Vi ser frem til å fortsette å jobbe tett sammen med Zendesk og andre ledende aktører for å forme fremtiden for kundeservice med AI-teknologi. Sammen kan vi gjøre kundeservice til en mer effektiv, personlig og tilfredsstillende opplevelse for alle.

Interessert i å høre mer?
Ta kontakt med oss:
[email protected]