Zendesk Guide – besvar FAQ med et smart hjelpesenter

Zendesk Guide Norge

Zendesk Guide hjelpesenter, hjelper deg besvare FAQ. Kundeservicemedarbeidere sitter på mye kunnskap om kundenes problemstillinger og hvordan man best løser dem. Dette er grunnen til at et hjelpesenter bør være en del av kundeservice-tilbudet til alle bedrifter. Et smart hjelpesenter strukturerer FAQ eller ofte stilte spørsmål, produktdetaljer, retningslinjer m.m.

En kunnskapdatabase tilgjengeliggjør informasjon og gjør kundene og supportmedarbeidere mer selvstendige. Zendesk Guide er sømløst integrert med Zendesk Support. Hjelpesenteret er bygget for å legge til rette for at medarbeidere kontinuerlig forbedrer innholdet. I tillegg til å holde innholdet oppdatert og gjør informasjonen tilgjengelig for kundene. På denne måten tilbyr man hjelp til selvhjelp, noe som kan frigjøre mye tid for kundeservice.

Hjelpesenter og kunnskapsdatabase

En kunnskapsdatabase med godt og mye innhold er nøkkelen til selvbetjente kunder. I Zendesk Guide starter man med å konfigurere og brande et responsivt hjelpesenter. Deretter tilpasser man hjelpesenteret egne behov. Tilslutt fyller man hjelpesenteret med informasjon. Zendesk Guide har en brukervennlige teksteditor og muligheten til å importere artikler ved hjelp av Google Docs. Kunnskapsdatabasen er også søkemotoroptimalisert.

Man kan i tillegg med enkelhet sette opp flere hjelpesentere om man trenger flere enn ett. Hjelpesenterne kan ha ulik branding, produkter, brukere osv.

Hjelpesenter integrert med supportløsning

Oppsett og strukturering av et hjelpesenter er en tidkrevende jobb. Zendesk Guide tilbyr verktøy som hjelper deg optimalisere hjelpesenteret. En app kobler hjelpesenteret til supportløsningen. Denne lar agenter søke opp og linke til artikler, når de besvarer kundehenvendelser på kundeservice. Dette gjør at agentene som jobber hands-on med supporthenvendelser og aktivt bruker hjelpesenteret, raskt kan identifisere feil og mangler i hjelpesenteret. Via appen kan de flagge artikler med feil, legge til kommentarer om mangler og opprette nye artikler direkte fra supportløsningen. Dette gjør at hjelpesenteret til enhver tid er oppdatert og fylles med nytt relevant innhold basert på faktiske etterspørsler og behov.

Hjelpesenter og chatbot

Ved bruk av maskinlæring kan chatbotter gi gode svar og betjene kunder raskt. Har chatbotten tilgang til en strukturert kunnskapsdatabase med godt innhold. Legger man på denne måte til rette for at din chatbot kan hjelpe kundene og finne svarene de søker. Svarer chatboten raskt og med relevant innhold, gir dette fornøyde kunder. Dette vil i stor grad avlaste kundeservicemedarbeiderne og filtrere ut mange av henvendelsene kundene kan finne svar på selv. Ved hjelp av hjelpesenteret.