Zendesk Chat – la kundene chatte med kundeservice

Zendesk chat Norge

Zendesk Chat lar kundene dine chatte med kundeservice i en live chat. Live chat meldinger skaper en personlig interaksjon med kunder som ønsker support. Chat er en rask og effektiv måte å tilby kundene hjelp på.

Fordelene med en betjent live chat

Noen av fordelene med en betjent live chat er at kundene får hjelp raskt og rask service gir fornøyde kunder.

Legger man chat-widgeten lagt på sider hvor man selger varer eller tjenester som f.eks. nettbutikk, kan man treffe kundene i kjøpsøyeblikket. Dette tredobler sannsynligheten for at kunden gjennomfører et kjøp.

Zendesk Chat - la kundene chatte med kundeservice

Automatisert, proaktiv chat

Med Zendesk chat har man muligheten til å starte en automatisert, proaktiv chat og henvende seg til kundene før de selv ber om hjelp. F.eks. om en kunde bruker lang tid en side, kan du høre om de ønsker assistanse. Med en proaktiv live chat, øker man sannsynligheten for en konvertering.

Support via chat app

Zendesk Chat muliggjør også support via chat app, så du er tilgjengelig på mobil. Zendesk lar deg også flytte dialogen til e-post. Dette er en fordel i sammenheng med henvendelser som tar noe lenger tid å behandle, eller som krever oppfølging.

Complit er et spesialisert IT-selskap med tung kunnskap innen kundeservice løsninger, support, servicedesk outsourcing og managed services. Vi er eneste norske sertifiserte Zendesk partner og har satt opp support løsningen og Zendesk chat for flere store norske kunder. Vi bruker også Zendesk internt i vår servicedesk. Dette gjør at vi i tillegg har praktisk erfaring med bruk og optimalisering av supportløsningen.

Vi bistår både med valg av løsning, implementering og adopsjon. Samt at vi bistår med strukturering og videreutvikling av eksisterende løsninger. På prosjekter bistår vi kunden gjennom hele prosessen og tar ansvar for prosjektgjennomføring, rådgivning og teknisk implementering. Vårt mål er å gjøre våre kunder bedre rustet til å gi sine kunder gode kundeopplevelser hver eneste dag.