Zendesk

En global markedsleder innen kundeservicesegmentet

Zendesk

Zendesk er en global markedsleder innenfor løsninger for kundeservice og support.

Skap varige relasjoner med Zendesk

Sterke relasjoner starter med sterke interaksjoner. Zendesk lar deg tilpasse kundeopplevelser samtidig som du bygger lojalitet og øker inntekten. 

Image

Zendesk kundeservice

Kunder kommer til deg og forventer svar. Møt dem der de er, på tvers av alle kanaler, og tilpass samtalen rundt deres eksakte behov.

Zendesk salgsverktøy

Med Zendesk Sell kan du bygge solide salgsteam og øke produktiviteten. Møt kundens forventninger ved å bygge gode Pipelines.

Sunshine plattform

Nå enklere ut til kunden. Sunshine gir utviklerne alt de trenger for å bygge tilpassede opplevelser på mobil-, nett- eller sosiale apper.

Marketplace

Få tilgang til Zendesk Marketplace og finn apper, temaer og alt du skulle trenge for å skape de beste kundeopplevelsene.
Placeholder Image

Sentralisert

Zendesk tilbyr en sentralisert plattform for å administrere forespørsler på tvers av flere kanaler som e-post, chat, sosiale medier og telefon, noe som gjør det mulig for bedrifter å levere effektiv kundestøtte.

Placeholder Image

Enkel å bruke

Zendesks brukervennlige grensesnitt og tilpassbare arbeidsflyter gjør det enkelt for bedrifter å sette opp og administrere sine kundestøtteoperasjoner uten å kreve omfattende teknisk kunnskap.

Placeholder Image

Rapportering

Detaljerte analyse- og rapporteringsverktøy som lar bedrifter spore og måle nøkkelberegninger knyttet til kundestøtte, slik at de kan identifisere trender og forbedringsområder i deres støtteoperasjoner.

Kom i gang med Zendesk

Service som er nært og personlig

En av de viktigste fordelene med å bruke Zendesk er at det lar bedrifter sentralisere sine støttekanaler, inkludert e-post, chat og telefon, til en enkelt plattform. Dette betyr at kundeservice agenter enkelt kan administrere og svare på kundehenvendelser fra ett sted, noe som forbedrer responstidene og reduserer risikoen for at kundehenvendelser faller igjennom.

Placeholder Image
Placeholder Image

Dokumentasjon

En annen fordel med Zendesk er dens kraftige rapporterings- og analysefunksjoner. Med detaljerte beregninger og innsikt i kundeadferd og støtteytelse, kan bedrifter ta datadrevne beslutninger for å forbedre støtteprosessene sine og gi en bedre kundeopplevelse.

Pris og bestilling

Du kan enkelt bestille Zendesk-lisens via oss

519
/mnd

Team

Suite Team dekker alle de viktigste funksjonene for å komme i gang med Zendesk. 

Bestill
829
/mnd

Growth

Suite Growth tilbyr flere funksjoner som øker fleksibiliteten og produktiviteten i selskapet.

Bestill
1039
/mnd

Professional

Suite Pro gir deg alle funksjonene du trenger for å håndtere komplekse kundecaser.

Bestill

Utforsk flere tjenestefunksjoner

Kunder forventer god service på tvers av alle kanaler. Meldinger gjør det enkelt å holde kontakten med personlig tilpassede og engasjerende interaksjoner. Med Zendesk kan du få meldinger rett ut av esken eller tilpasse den fullstendig for å møte dine behov.Meldinger
Et fullt integrert ticket-system er det viktigste for å bygge en god kundeopplevelse. Det er et sentralt knutepunkt for alle dine kundespørsmål, forespørsler og bekymringer. Fremfor alt gir det deg et komplett bilde av hver kunde, slik at du kan tilby riktig støtte.Ticketing
Selvbetjening er bra fordi det er raskt og praktisk for kundene – og de pleier å like det. Det er derfor en smart kunnskapsbase spiller en stor rolle i din kundeopplevelsesstrategi. Vår hjelpesenterprogramvare organiserer kunnskap og gir kunder og agenter denne informasjonen.Servicesenter
Data kan være skremmende – alle disse diagrammene, tallene og regnearkene. Med Zendesk er det enkelt å forstå kundeservice og salgsdata. Zendesk sitt rapporterings- og analyseprogramvare gir deg umiddelbar tilgang til kundeinnsikt som kan gjøre virksomheten din bedre – ingen statistikkgrad er nødvendig.Analyse og rapportering